Menüü
Filtreeri rehve

Traktorin renkaan nastoitus

iGrip on kanadalainen yritys, joka on erikoistunut ruuvinastojen suunnitteluun ja valmistukseen vuodesta 2015 lähtien, ja sillä on yli 10 vuoden kokemus alalta. Nastamme, innovatiivinen, ainutlaatuinen rakenne ja erinomainen laatu, soveltuvat kaikenlaisille ajoneuvoille ja täyttävät tarpeesi.

Tuotteidemme maine on tunnettu niiden turvallisuuden, yksinkertaisen asennuksen ja kaiken kattavien pitkäikäisten ratkaisujen vuoksi, jotka soveltuvat kaikkiin sääolosuhteisiin. Meillä on useita autoille, maatalouskoneille, matkailuautoille, moottorikelkoille, metsätyökoneille, sotilasajoneuvoille, kaivosajoneuvoille, pyörille ja turvajalkineille suunniteltuja nastoja.

Kaikki iGRIP-nastat valmistetaan kuumassa teräksessä niiden kestävyyden lisäämiseksi. Ne sinkitetään, ja tämä lisää suojan korroosiota vastaan. Kaikissa nastoissa on karbidipiste, joka tarjoaa jatkuvan ja suuremman kitkan. Tämä on mahdollista nastan ylivoimaisen jäähän ankkurointikapasiteetin ansiosta. Helposti ja nopeasti asennettava erityisesti mukana toimitetun työkalun avulla. iGrip-nastaa saatetaan käyttää vaikeuksitta enemmän kuin yhden vuodenajan ajan uusissa tai vanhoissa renkaissa. Nastat on myös tarvittaessa helppo irrottaa.

Kysy tarjous

Nimi:
Puhelin:
Sähköposti:
Viesti:
Please leave empty: